dilluns, 28 de maig del 2012

Collita d'alls


Despres d'uns mesos d'haver plantat alls al nostre hort de l'escola, d'haver passat un hivern fred, de que els pardals s'hagen menjat algunes verdures dels altres companys dels altres cursos, de que les males herbes hagen aparegut al costat dels cultius, els nostres alls no han tingut cap problema. Han crescut molt i sense cap problema, hui hem eixit a l'hort a collir-los i ens els hem endut a la nostra casa.

dilluns, 21 de maig del 2012

Hui hem rebut una carta de Borriol

Hui hem rebut una carta que feia temps que esperavem. Els xiquets i les xiquetes de Borriol ens han enviat una carta molt molt gran on ens diuen que estan estudiant els bous. A mes a mes ens han enviat un conte de KIRIKU, segur que ens agrada.

Moltes gracies!!!

dimecres, 16 de maig del 2012

El nostre amic PEPE

Pepe
Durant el primer i el segon trimestre, vam estar realitzant un projecte sobre el nostre amic PEPE.
Pepe es un ninot de drap que va arribar a la nostra escola sense res, es a dir, sense ulls, ni boca, ni roba,... cada cap de setmana un xiquet o xiqueta es va endur a Pepe a la seva casa i va anar ficant-li un complement. Fins i tot la mestra tambe se l'ha endut i els xiquets i xiquetes de Borriol tambe.

A part cada dimecres quan Pepe arribava a l'escola el xiquet i xiqueta que el portava ens contava que havia fet el cap de setmana i que li havia posat. A part vam fer un dossier dels complements que ha ficat cada xiquet i xiqueta i un llibre molt gran i molt xulo amb totes les experiencies del cap de setmana dels nostres alumnes.

dimarts, 15 de maig del 2012

Cavalls de cartro

En la nostra classe encara estem estudiant els cavalls i gracies a l'ajuda de totes les families que ens han portat molta informacio vam descobrir que hi ha diferents races de cavalls.

Nosaltres sabem que els cavalls que son marrons i amb crinera negra es diuen ARABS, aquells que son blancs i amb taques negres es diuen APALOOSA, uns altres cavalls que son salvatges i de color taronja es diuen MUSTANG i els que son grisos amb les potes molt grans i que tenen molta força es diuen PERXERO.

Vam buscar una manualitat que fora facil i que ens agradara, buscant buscant vam trobar uns cavalls de cartro super xulos. Els vam fer amb cartro, pinzes de fusta pintades i llana per a  la cinera i la cua. Despres com que voliem que foren domestics,  vam ficar una manta per poder sentar-se.    Que us pareix?????


                 

dimarts, 8 de maig del 2012

Fem lletres amb diferents materials

Fem lletres
Ens agrada molt molt molt fer lletres amb plastelina, amb punxons, amb gomets, amb boles,... ens ho passem d'allo mes be i al mateix temps aprenem molte lletres.