divendres, 30 de novembre del 2012

Racó de disfresses

Gràcies a totes les aportacions de les famílies dels xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys estem elaborant un racó de disfresses genial. Tenim mascares, pintures, barrets, bolsos, faldes,... S'ho passes super bé quan els toca jugar a este racó i la imaginació al poder!!! ja que les rialles i les històries són constants.

Una altra vegada. Gràcies

dijous, 29 de novembre del 2012

La tortuga Pepito

Hui la mestra Neus ens ha portat la seva tortuga terrestre que li diuen Pepito. Ha vingut a la nostra classe i ens ha contat moltes coses sobre les tortugues, nosaltres li hem pogut fer preguntes com per exemple, si te dents? a que jugue? què menja?... Ens ha contat que a l'hivern les tortugues terrestres tenen fred i s'amaguen dins la closca fins que ve el bon temps, però com a la nostra classe entra un poquet el sol i s'està molt calentet ha eixit de la seva closca per coneixer-nos. Se quedarà uns dies i li anirem donant de menjar i l'observarem a vore què fa. 
 
           Moltes gràcies Neus

dimarts, 27 de novembre del 2012

Les nostres mascotes

Per fi!!!! hem acabat el llibre de les nostres mascotes. Hem estat gaudint molt d'aquest projecte ja que ens agrada molt compartir amb els altres allò que és nostre. Les mascotes formen part de la nostra vida i ens fan sentir i experimentar moments únics.Cadascú ha explicat tot sobre la seva mascota i ho hem plasmat en unes fulles i finalment en un llibre que ara tenim a la biblioteca. 

Gràcies a una mestra molt guai de Benlloch, Sofia, ens ha donat la idea per tal que les nostres fotos siguen més xules, esperem que us agraden!!!

divendres, 16 de novembre del 2012

JClic Les lletres vocals

Hem descobert un nou JClic, es tracta d'un joc sobre les vocals i ens agrada molt ja que hi ha diversos jocs per aprendre fruites que tenen les diferents vocals. Està el joc de relacionar, de parelles, d'escoltar,...

Espere que gaudiu d'este joc!!!



JClic les lletres vocals

Si polseu sobre este text podreu accedir al JClic

dijous, 15 de novembre del 2012

Exposició de les tortugues

Gràcies a tots els xiquets i xiquetes, pares, mares i companyes per deixar-nos tantes coses sobre les tortugues. De moment tenim llibres de contes de tortugues, informació científica sobre aquests rèptils, dibuixos per pintar, tortugues de diversos tamanys, colors i formes i... una pèl·licula!!!!


Moltes gràcies, aquest any ens farem tot uns experts en tortugues

dimarts, 13 de novembre del 2012

Chocolate Snail

Today we have finished the first recipe of the English cooking group. All the groups could make the fantastic Chocolate Snail.

We saw this incredible recipe in this page 

http://quehacemoshoyenelcole.blogspot.com


The ingredients are really easy we only need:


  • Roll pastry
  • Chocolate
  • Cake
  • Chocolate sticks
  • Napkin
  • Plat
I hope that all of the children had enjoyed about this delicious recipe!!!


dimarts, 6 de novembre del 2012

Excursió a la Valltorta

Avui ha sigut un dia genial, estic super super super contenta de com ha eixit aquesta excursió i de com s'han portat els meus alumnes, se mereixen un aplaudiment. 

Primerament hem entrat al museu on ens han explicat com i on vivien els nostres avantpassats en aquestes zones. Ens ha agradat molt, hem vist un video i també les ferramentes que utilitzaven per caçar. No hem anat a visitar les coves on estan les pintures rupestres vertaderes, però no passa res perquè les hem vistes decorant el museu i també en el video.

Després hem anat a una cavana on per entrar ens havíem de pintar la cara amb pintura feta amb pols de pedra i aigua. Una vegada dins ens han ensenyat banyes de cèrvol i pells que utilitzaven per tapar-se quan feia fred com hui. A continuació hem pintat amb un pinzell paregut al que s'utilitzava en la prehistòria per dibuixar en les coves allò que els agradava. 

Quan hem acabat hem anat passejant pel meravellos parc natural i hem gaudit dels arbres i les plantes que hi ha i també hem arribat a unes cases de pedra que es construeixen per si alguna vegada un pastor s'ha de quedar a dormir amb el seu ramat. 

Finalment, després de dinar hem anat al càmping, hem jugat i hem pogut vore algunes caravanes.

En la cabana ensenyant els dibuixos que hem pintat
En el refugi dels pastors
Esmorçant a la vora del museu
Descansant després del passeig pel parc




diumenge, 4 de novembre del 2012

Exposició de la tardor


El dimarts passat tots els alumnes de l'escola vam realitzar una exposició amb manualitats que haviem estat realitzant durant algunes setmanes. Els alumnes d'infantil, en el taller de plàstica realitzat per la mestra Inés van realitzar vaixells amb una nou i titelles amb una castanya. Els alumnes de 1er van decorar unes pinyes molt xules amb boletes d'argila, els alumnes de 2on i 3er van elaborar, tortugues i marietes amb nous. I els alumnes més fadrins van realitzar dibuixos amb estampació de fulles de la tardor.