dimarts, 18 de desembre del 2012

Christmas Tree

The second recipe has been finished. All the groups have made a delicious Christmas Tree.

We have seew this recipe in this page 

http://quehacemoshoyenelcole.blogspot.com

We only need this ingredients:

* Cup cake
* Chocolate
* Confeti
* Napkin
* Plate

A part of this ingredients we need a green paper, a stick, a star and some pompom.


Enjoy this recipe!!!!


dilluns, 17 de desembre del 2012

Assaig de Rudolf el petit cèrvol

El dijous passat el mestre de música Santi, va gravar als alumnes de la classe de 4 anys assajant el ball que realitzarem el divendres dia 21 de Desembre sobre les 15:00 de la vesprada al pavelló de la Pobla. Esteu tots i totes convidats!!!


Assaig Rudolf

Cliqueu damunt d'aquestes paraules i accedireu al vídeo. 


diumenge, 16 de desembre del 2012

Postal de Nadal

Els xiquets i les xiquetes de la classe de 4 anys hem elaborat unes postals molt xules. N'hem fet una per a cada mestre de l'aulari i els vam felicitar el Nadal a tota la classe. A part també n'hem fet una per a nosaltres i aquest any hem decidit enviar-la per correu, hem escrit a un sobre l'adressa, hem comprat un segell i l'hem posada dins la bustia de correus.
Ens ho vam passar molt bé i se van portar requetebé, vam anar per la vorera des de l'escola fins a l'estancn (gràcies a les xiques de l'estanc per la paciència i l'amabilitat) i després vam buscar on estaria la bustia de color groc i... la vam trobar!!!
Ja em contareu si l'heu rebuda ... a Borriol ja ha arribat!!








dilluns, 3 de desembre del 2012

Rudolf el petit cérvol





Aquest any, l'úlim dia de l'escola, el dia del mercadet solidari, tots els xiquets i xiquetes de l'escola ballarem o contarem alguna cançó. La classe dels alumnes de 4 anys cantarem la cançó de Rudolf i ja l'estem assajant i ens agrada moltissim. Si voleu la podeu escoltar i practicar.