dimarts, 29 de gener del 2013

Visita al taller dels artistes fallers


Hui, les xiquetes i els xiquets de l'escola hem anat a visitar les falles que estan preparant a la Pobla. Són unes figures que en poquets dies se les enduran cap a València, allí ens han tractat super bé i els nostres alumnes han acabat al·lucinats.











Moltes gràcies a Laura i Mauro sou tot uns artistes!!!! l'any que ve tornarem.

dimecres, 23 de gener del 2013

Habitos sociales










Desde hace unos meses en nuestra clase tenemos unos habitos sociales que hemos elaborado para que nos sirvan para actuar delante de una situación. Son "normas" muy senzillas y interesante.

dimarts, 22 de gener del 2013

Veggie Sandwich

The third recipe has arrived, veggie sandwich!!! It is very easy, we only need: bread, lettuce, tomato, maionese and cheese. If you want to create a funny face we need green and black olives to draw the eyes and the nose and a red pepper to draw the mouth. This recipe is very healty and it's vegeratian. Enjoy it!!!

divendres, 18 de gener del 2013

PITI amb Ruben

Aquest cap de setmana Piti se n'ha anat amb Ruben, segur que la cuidarà molt bé i que jugarà molt amb ella. El dilluns ens la portarà i ens ho contarà tot.

Bon cap de setmana!!!


dijous, 17 de gener del 2013

El pez arcoiris

Hoy en clase de atención educativa hemos contado la historia del pez Arcoiris de Marcus Pfister de la editorial Beascoa. Es un cuento muy bonito donde se tratan valores como la amistad, compartir, el respeto,...

Aqui esta la historia contada por unos niños, espero que os guste.

dimecres, 16 de gener del 2013

Conte del Rectangle

Aquesta setmana hem començat a estudiar el rectangle i per a introduir-ho hem contat el conte del rectangle. Aquest conte l'hem trobat a la pàgina molt xula i que té contes molt guais i es diu COSETES D'INFANTIL; és una pàgina molt xula i a més fem les fitxes que ens prepara Marta.

Moltissimes gràcies.


Ací us ensenyem una foto de Pau contant-nos el conte.

dilluns, 7 de gener del 2013

Dia de Sorpreses!!!

Hui, quan hem entrat a l'escola hi havia 3 regals i una carta dels reis mags, ens deien que com ens hem portat molt bé tenim unes sorpreses i que en faltava una però la portarien per la vesprada ja que pel matí estaven a l'escola de Borriol. Els regals eren un calendari i dos caixetes amb tot tipus d'instruments, cascabells, claus, panderetes,... ens ha agradat molt.

Per la vesprada ens han deixat un altre regal... una tortuga molt xicoteta. Després de pensar possibles noms com Morena, Pepito, Belle, Ordinador, Rayo Mc Queen... el nom que més ens ha agradat és Piti. Així que ja tenim una nova mascota que cuidarem i estimarem durant molt de temps. 

Gràcies Reis Mags, fins l'any que ve!!!