dilluns, 27 de maig del 2013

Experiment amb llentilles

Fa unes setmanes vam realitzar un experiment, vam plantar llentilles en quatre gots diferents i amb un poquet de cotó en pèl cada setmana miravem a vore què passava.

GOT 1: llum del sol i aigua
GOT 2: llum del sol i no li posem aigua.
GOT 3: no te llum del sol i li posem aigua.
GOT 4: no te llum del sol i no li posem aigua.

Ens hem donat compte que les plantes necessiten la llum del sol i aigua per poder crèixer i viure.

GOT  2
GOT  1












 
GOT  3
GOT  4


dimarts, 21 de maig del 2013

Carta als xiquets i xiquetes de Borriol

Hui hem acabat d'escriure la carta als xiquets i xiquetes de Borriol; els hem dit si volen que anem a visitar-los un dia i que estem preparant un ball per al dia de l'Aplec. A més a més els hem enviat el llibre de les lletres que estem fent i ens agrada molt.

Ara que ja està la carta enviada esperem en candeleta la seva resposta...


dijous, 16 de maig del 2013

Flors de primavera

En el taller de plàstica amb Inés han fet unes flors molt xules i amb materials reciclats. La veritat és que a nosaltres ens ha anat molt bé fer aquesta manualitat ja que estem estudiant les flors. Per a realitzar aquestes flors sols necessitem un potet de plàstic tipus "actimel", palletes de plàstic, moltlles de paper de magdalena i gomets de diversos colors.

Moltes gràcies Inés.


dimarts, 14 de maig del 2013

El ratón Perez y la brujula viajera.

El dia que vam anar d'excursió Santi, el mestre de música, va grabar la representació del teatre del "Ratón Perez y la brujula viajera" Si voleu podeu clicar a la imatge que us direccionarà a una pàgina del dropbox on sols haureu de descarregar.

Espere que us agrade.


diumenge, 12 de maig del 2013

Strawberry milkshake

Hello, hello! Last week we finished our 5th recipe and this time was "Strawberry milkshake". We only needed strawberries, cookies, sugar and milk. And that's all, we had to mix everything and enjoy of this fabulous flavour. 
We have to say "thanks you" to Raul, Vera's father who brought to us this delicious recipe; and to Ivan and Balma, two of my friends who gave to us the incredible golden palms to decorate our milkshake. 



dimecres, 8 de maig del 2013

El xiquet que va perdre el xiulet

El passat gener ens va visitar la meva mare i ens va contar el conte del xiquet que va perdre el xiulet. Com que ens va agradar molt vam decidir treballar un poquet aquest conte, estudiar qui son els personatges, els dialegs, la cançó, el vestuadi,...Després d'haver estat un temps assajant vam pensar que podriem reperentar el teatre per als altres companys i companyes de l'escola. I Santi com que és un "crack" va pensar que els alumnes de 4rt podrien tocar amb la flauta la música necessaria per a que aquest conte fora especial. La veritat és que a pesar del vent va eixir molt molt xulo. 

Moltes gràcies a tots; als espectadors, a l'orquestra i als actors i actrius. Ho vau fer tots genial!!!

Si voleu vore el video cliqueu en la imatge, segur que ho passeu super be.



dilluns, 6 de maig del 2013

Projecte de les flors

Durant aquests dies estem estudiant les flors, els alumnes van portant a l'aula diferents tipus de flors naturals i fem mini treballets relacionats amb aquestes. A mes a mes porten llibres molt interessats i manualitats relacionades amb les flors. Per això us vull donar les gràcies a tots, encara podeu anar portant cosetes. 


Hui els alumnes de 6é han fet una paradeta al mercat on venien flors, sabons i bombons de xocolate. Nosaltres hem anat i hem comprat dos plantes amb flors son molt xules. Ara les anem a cuidar molt i aprendrem moltes coses sobre elles.

dimecres, 1 de maig del 2013

Excursió 18 d'Abril

El passat 18 d'Abril vam fer una excursió super xula i super completa. Primerament vam esmorzar a la Plaça les Aules de Castelló, a continuació vam anar al teatre El Raval a vore l'obra "El Ratón Perez y la Brujula Viajera" als xiquets i xiquetes els va agradar moltíssim a més, gràcies al mestre Santi ens sabíem totes totes les cançons. Quan es va acabar vam anar a Benicàssim al Parc dels Trenets i vam dinar, després vam comprar les entrades per poder pujar al tren i vam pegar dos voltetes. Sobre les 3:00 de la vesprada vam tornar a pujar a l'autobus i vam anar al Grau de Castelló i en concret a l'aeròdrom on ens van explicar el funcionament dels helicòpters que apaguen els incendis. Finalment vam tornar molt cansats però amb moltes coses apreses a la Pobla Tornesa.