diumenge, 29 de setembre del 2013

Benvinguda Tardor!!

La tardor ja ha arribat a la nostra classe i per celebrar-ho hem realitzat una cortina dels colors de la tardor molt xula. Com la poesia diu; "Roig, taronja, groc i marrò són els colors de la tardor". Hem retallat, hem apegat i hem fet seriacions, segons dien alguns xiquets "Maite açò és molt divertit!!"


dimecres, 25 de setembre del 2013

Una visita inesperada

Ahir ens va visitar el pollet d'Arnau. Va estar amb nosaltres tot el matí i la veritat és que és molt divertit. Quan nosaltres cantavem una cançò ell també ho feia, si estavem en silenci treballant, el pollet cantava per recordar-nos que estava en nosaltres ahhh i va haver un moment que va eixir de la caixa perquè també volia fer la fitxa de la lletra "h". Al final quan Maite el va agarrar suaument el vam poder tocar i ens vam fer una foto amb ell. 

Gràcies Arnau per haver compartit el teu pollet amb nosaltres




divendres, 20 de setembre del 2013

Benvinguts als curs 2013 -2014

Fa dos setmanes que hem començat el curs però hui ens hem fet la foto oficial. Aquest curs serà un any dur ja que haurem de treballar molt per a preparar-nos per a primaria. Però a banda ens ho anem a passar super bé i farem coses super divertides.

Moltes gràcies Alicia per aquesta foto.

dijous, 12 de setembre del 2013

Els tres porquets

Ja hem tornat de les vacances i que millor que començar l'escola amb un conte tan bonic com aquest. "Els 3 porquets" 

Hem trobat aquest conte en la pàgina una ma de contes on hi ha contes il·lustrats de moltes maneres i ens encanta.

Aquest conte està il·lustrat amb aquarela. Despres de vore'l unes quantes vegades hem fet unes titelles amb els tres porquets i el llop.