divendres, 29 de novembre del 2013

Sorpresa, sorpresa...

Us recordeu que l'any passat els nostres amics i amigues de Borriol ens van regalar unes llavors?? 

Nosaltres vam agafar estes llavors i les vam plantar en un got amb cotó en pel, els vam donar tot allò que necessitaven; aigua i llum del sol i poc a poc van anar creixent. Un dia cada xiquet i xiqueta se'n va dur una nova planta a la seva casa. I a que no sabeu que...?? després de molts dies cuidant-la, l'avia de Jaume, Amparo, va creure que aquesta planta necessitava un lloc més gran per poder continuar vivint, i la va transplantar en un altre test. Després de regar-la i cuidar-la... ha donat els seus fruits i són bajocons ben grans i bons.

Moltes gràcies Jaume i Amparo per haver cuidat d'aquesta planta i haver-nos donat els fruits. 


dijous, 28 de novembre del 2013

Concurs de dibuix "Cursa de San Silvestre"

L'associació de mares i pares de la Pobla Tornesa ens ha proposat fer un concurs de dibuix per tal de fer un cartell per a la cursa de San Silvestre. Nosaltres hem acceptat i hui ens hem ficat mans a l'obra. Primerament hem hagut d'explicar què vol dir això de "cursa de San Silvestre" i hem estat parlant que és una cursa que és sol fer per la vesprada-nit i la gent corre al volant del poble. Que fa molt de fred i que la gent sol anar un poc disfressada .
Després de l'explicació aquests artistes han volgut dur a terme la seua obra d'art i ... totes han sigut meravelloses, cadascú li ha donat el seu toc únic i especial, m'han encantat.
Però clar,...sols u podia ser l'elegit, aleshores hem hagut de votar aquell dibuix que ens agradara més i... el guanyador ha sigut LUCAS!!!! enhorabona, el seu dibuix formarà part del cartell de la cursa de San Silvestre 2013. 








divendres, 22 de novembre del 2013

Festa dels músics

Hui és la festa dels músics i nosaltres hem volgut fer un xicotet homenatge a totes les persones que els agrada la música. A nosaltres ens agrada molt cantar, ballar, escoltar musica i tocar instruments. Hui en les rutines hem cantat i tocat els instruments que.l'any passat els reis mags ens van regalar. 

Aci us deixem unes fotos.


dijous, 14 de novembre del 2013

Hotel transilvania

Atenció, atenció, perpareu-vos que demà tornem a fer el taller de cinema. A les quatre de la vesprada comença la sessió però primer haureu d'agafar el vostre monedero, passar per taquilla i compar la vostra entrada per a "hotel transilvania". Gràcies a Silvia, la mare de Pau, per portar-nos-la. 
Ah! se m'oblidava, si voleu per tan sols 1euro mes podreu comprar mongetes. 

Aci us deixe un avanç de la pel.licula de demà.

Camera... i ... acció.!!


dimecres, 13 de novembre del 2013

Carta a......vilanova


La setmana passada vam rebre una carta dels xiquets i xiquetes de Vilanova d'alcolea. Ens contaven que són la classe de les papallones i que allí tots els alumnes de 3, 4 i 5 anys estan a la mateixa aula amb la mestra MªCarmen. 

Hui els hem contestat i els hem contat que som la classe de les monster high i els hem enviat les dos poesies que ens hem aprés, la de la familia i la de la lluna que vol llegir. 

Esperem que els agrade!!


dilluns, 11 de novembre del 2013

Els nostres amics i amigues de Borriol

El passat divendres vam enviar la carta als xiquets i xiquetes de Borriol.

Ells ens van enviar un problema per pensar que era: "Com pot una bicicleta anar tan ràpid com un avió?" i nosaltres els vam enviar la solució que era... Ficar la bicicleta damunt de l'avio.

El nostre problema per pensar és: "Un xiquet viu a Borriol i quan té un any se'n va a viure a La Pobla Tornesa, on li eixiran les dents?...

Esperem que troben prompte la solució.






dijous, 7 de novembre del 2013

Racons

La nostra aula està organitzada amb quatre racons de treball o racons de joc. Cada trimestre els canviarem, els que tenim actualment són:
  • Racó d'infermeria (on poden utilitzar alguns dels estris que utilitzen els metges com gases, tiretes,...i tenir cura de dos nines)
  • Racó d'ordinadors (on juguen a activitats relacionades amb el treball que estem realitzant amb jclic,...)
  • Racó de matemàtiques (on hi ha diversos jocs de lògica, de puzzles, encaixables,...)
  • Racó de disfresses (on gràcies a les aportacions dels  pares i mares els alumnes poden disfressar-se del que vulguen i imaginar que són...)
Amb els racons el que pretenem és que siguen autonoms a l'hora de triar a aquell lloc on volen jugar, que conegue les normes i les utilitze, que adquirisque uns hàbits d'organització i que s'ho passe d'allò més bé.

Racó d'infermeria

Racó de matemàtiques











Racó de disfresses

Racó d'ordinadors