dimarts, 25 de febrer del 2014

Benvingut carnaval

Com que estem treballant el carnaval arreu del món i hem estudiat que a Venezia es disfressen amb unes mascares molt xules; hem decidit fer-ne unes nosaltres. Primer vam fer un dibuix per tal de pensar com seria la nostra mascara, després la vam pintar amb color platejat o dorat. Una vegada es va secar vam repassar amb purpurina la decoració i dies després vam ficar els brillants, cadascu del color que havia pensat. Finalment vam posar les plomes de color.  Hui ens hem posat la mascara i una capa i pareixiem autentics venezians. Crec que els pares i les mares no ens han conegut !!!



dilluns, 24 de febrer del 2014

Marionetas en la cuerda o Puppet on a string

La setmana que ve celebrarem el carnaval a l'escola i la nostra classe ens anem a disfressar de titelles ja que la cançó que hem triat per ballar ha sigut "marionetas en la cuerda" de Sandie Shaw.

Aci podeu vore la seva interpretació en la gala d'Eurovision, la va cantar en anglés ja que ella era del Regne Unit i va guanyar aquest concurs l'any 1967, espere que us agrade. Les teles abans sols es veien en blanc i negre!!


diumenge, 23 de febrer del 2014

El meu primer premi

Sabeu que?? hui he rebut dos premis des d'un blog que m'agrada molt consultar. Moltissimes gràcies http://brimar333.blogspot.com.es/ per pensar que el meu blog es mererix aquest reconeixement; estem en contacte.


Aquests premis són un reconeixement entre blocaires amb la finalitat d'aconseguir més difusió i fer més visibles els diferents blogs. 

Jo també vaig a donar a aquest premi a alguns dels blogs que m'encanten. Aquells blogs que reben aquest premi a la vegada també el poden donar a aquells que creguen.

1. http://jovullsermusic.blogspot.com.es/

2. http://bloglloc.blogspot.com.es/

3. http://elteublogmusical.blogspot.com.es/

4.http://blogalbea.blogspot.com.es/

Enhorabona companys i companyes, us ho mereixeu!!!

dilluns, 17 de febrer del 2014

Quin número!

Demà vorem aquest vídeo Quin número! d'una mà de contes. Com que a la nostra classe ens agraden tant els números, fer sumes, restes, contar,... hem pensat en aquest conte i la veritat és que és molt interessant... et fa pensar.

Hi havia un nen que era tan, tan, tan intel·ligent que tenia el cap ple de números. Números i més números, i més números... Per això aquest conte es diu "Quin número".

http://www.tv3.cat/videos/913599/Quin-numero

dimarts, 11 de febrer del 2014

M'endevines???

He trobat una web amb endevinalles per a xiquets i xiquetes; hi ha de diferents nivells i són molt interessants. A classe anem a jugar però si voleu a casa també podeu practicar-les. M'endevines???

http://www.edu365.cat/infantil/endevinalles/portada.htm

dilluns, 3 de febrer del 2014

Jocs de taula

Aquesta vesprada hem estat jugant a jocs de taula; hem jugat al dominó amb Lara (la germana de Judith) al joc de les parelles amb Judith i al Uno amb Maite. El temps ha passat volant i no ens ha donat temps de jugar a tots els jocs però... no passa res ha sigut molt divertit.



dissabte, 1 de febrer del 2014

Projecte de Monster high

Abans de Nadal vam acabar amb el projecte de Monster high, no m'havia donat temps de penjar-lo abans, però ara ja ha arribat el moment. Espere que us agrade i que si alguna vegada algun alumne/a vol estudiar les Monster high i els monstres classics relacionats... ahi ho teniu!!

https://picasaweb.google.com/117984075418387619140/MonsterHigh?authuser=0&feat=directlink