dilluns, 31 de març del 2014

Les tres bessones i la lletera

Com que estem estudiant els oficis, la setmana passada, Judith ens va ensenyar un video molt xulo d'un conte tradiconal. Aquest conte es el de la lletera, (lechera), que és un dels oficis que actualment ja no es realitzen. Vam vore el video d'un capitol de les 3 bessones i la lletera, si el voleu tonar a vore... sols heu de clicar a l'enllaç.


dijous, 27 de març del 2014

"Globotà"

Com que tenim un mestre de música molt divertit, Santi ha pensat que podriem fer una "globotà". I com a nosaltres els combois ens agraden molt, aquesta vesprada ho hem fet. Els alumnes de 5é i 6é ens han unflat els un  fum de globus i després d'haver jugat amb ells amb un tres i no res hem començat a explotar-los tots. Ha sigut molt divertit perquè hi havia algun que no es volia explotar, hi havia un que han fet falta 2 xiquets i 1 xiqueta asseguts al damunt per tal que explotara. Ho repetirem....



dijous, 20 de març del 2014

Els tres porquets

Prompte, prompte ens anem d'excursió al Teatre Principal de Castelló a vore l'opera dels tres porquets. En aquesta òpera les cançons que canten i la música que s'escolta és de Mozart relacionada amb algunes de les seues grans òperes com Don Giovanni, Cosi fan tutte o La flauta màgica. Aci us deixe un altre video del conte, espre que us agrade.


diumenge, 9 de març del 2014

Carnaval arreu del món

Durant aquestes setmanes hem estat estudiant el carnaval a diferents parts del món com en Venècia, Rio de Janeiro, Tenerife i el de la Pobla Tornesa també. Jo crec que hem aprés moltes coses curioses d'aquests llocs i com canvia aquesta festa d'un lloc a un altre. Ací us deixe les fitxes que hem fet, a banda hem vist reportatges, hem contat contes, hem vist la pel·licula de Rio, hem fet mascares,... Espere que us agrade molt.

https://picasaweb.google.com/117984075418387619140/8DeMarzoDe2014?authuser=0&feat=directlink

dimarts, 4 de març del 2014

Old Mc Donald had a farm

En la classe d'anglés estem treballant els animals, ja en coneixem molts i també ja comencem a distinguir quantes potes, ulls, boca, cues, colls,... té cadascú. I clar, tot en anglés. A banda també estem aprenent els sons dels animals en anglés ja que no són els mateixos que en la nostra llengua.. Esperem que us agrade aquesta cançó.