dissabte, 28 de juny del 2014

Curt d'animació. The birds!!

Xiques i xics ja sé que esteu de vacances però vaig vore aquest curt i em va agradar molt. Jo crec que ens ensenya que no hem de tractar malament als altres que en el fons tots i totes som iguals.

Espere que us agrade.



dilluns, 23 de juny del 2014

Bon estiu

Xiques i xics us desitge un estiu meravellos, ple d'emocions, rialles, excursions, gelats, passejos, d'estar amb les persones que estimeu...
Us trobare molt a faltar!!!

dimecres, 11 de juny del 2014

Paint it!!

Hui hem estat jugant i aprenent amb la pissarra digital. Hem fet un joc en anglès dels colors i de les parts de la cara. El que haviem de fer era pintar cada part de la cara del color que ens deia. Com que Ander i Vega han insistit en que ho fique al blog. Aci ho teniu, espere que us ho passeu be. 

http://learnenglishkids.britishcouncil.org/es/word-games/paint-it/clowns-face-paint-it

dimarts, 10 de juny del 2014

Art folder

Ahir ens vam endur a casa la carpeta que hem estat fent durant tot l'any en el taller d'art. La carpeta esta feta amb estampacions de colors amb forma d'animals i després ho hem cosit nosaltres. Dins podem trobar totes les manualitats que hem estat fent durant aquest curs. Hem aprés qui era i que feia Mondrain, Picasso, Vincent Van Gogh i Seurat i també hem intentat de reproduir alguna de les seues obres.

Esperem que us agrade. 




dimarts, 3 de juny del 2014

Jo soc aixi...

L'any 2011 vam començar un projecte junts tots els xiquets i xiquetes de la classe. Cada mes durant tres anys hem dibuixat el nostre cos, potser que en algun mes ens hagem oblidat però hem intentat mantindre una seguida. Cada vegada que ens feiem la nostra imatge tractavem de dibuixar-nos amb la roba que portavem i amb els complements i si ens havia caigut alguna dent... també ho dibuixavem. Finalment aquest mes de Juny de 2014 hem acabat aquest projecte. 

Segur que quan mireu els dibuixos passeu uns bons moments. 





diumenge, 1 de juny del 2014

Excursió a Borriol

El passat divendres vam anar d'excursió al poble del costat, a Borriol. Vam agafar l'autobus i en poc més de 10 minuts vam arribar a Borriol. Allí ens estaven esperant els companys i companyes de 5 anys. Primerament vam ser nosaltres els que vam representar l'obra de teatre "Puff el drac màgic", després d'esmorzar i pintar-nos la cara van ser els nostres amics i amigues qui ens van cantar una cançó del circ. Després d'acomiadar-nos per anar a dinar, nosaltres vam agafar el nostre entrepà i ens el vam menjar molt agust. Quan vam acabar, vam anar a visitar el poble de la nostra mestra Maite i ens vam menjar un gelat que ens va comprar la seva mare. Finalment vam anar al parc on vam poder gaudir d'una vesprada molt divertida.

Moltes gràcies a les mestres de Borriol, Sandra i Rosa per acollir-nos amb els braços oberts.

Moltissimes gràcies a Alicia per haver-nos acompanyat en aquesta aventura.