dimarts, 28 d’octubre del 2014

Jocs de taula

Cada dia que passe, ens agrada més anar a l'escola. Però els dimarts i dimecres es fan un poc llargs perquè acabem molt tard, tenim son, fam..... Aquests dies, el que fem és jugar a jocs de taula, plàstelina, puzzles, construccions,..cada dia anem canviant i juguem uns 10 minuts a cada joc i el canviem.

Mireu que bé ens ho passem.





dimecres, 22 d’octubre del 2014

La castanyera

El proper divendres 7 de Novembre farem la festa de la tardor, per això cada classe cantarà una cançó o llegirà alguna poesia. Nosaltres cantarem i ballarem la cançó de "la castanyera". Hui ha sigut el primer dia que l'hem escoltada i ens ha agradat molt. I... com ens agrada molt ballar i cantar segur que ens ho passem molt bé.

Si voleu la podeu cantar a la vostra casa.


dimarts, 7 d’octubre del 2014

Racons

Hui ha sigut el primer dia que hem fet racons. Aquest any hem organitzat l'espai en 5 racons diferents, el racó de l'ordinador on dos alumnes poden jugar a jocs educatius, el racó de les disfresses on es poden convertir en pirates, cuiners, infermers,... el racó de les construccions on poden fer allò que vulguen, un castell, un corral,...el racó de grafomotricitat on practiquen a fer diferents traços en diferents materials com pintura, colors, gomets, platelina... I finalment el racó de pintura on tenim un cavallet i pareixen uns artites reals.

Esperem que s'ho hagen passat bé i que prompte puguem tornar a jugar.

RACO   D'ORDINADORS
RACO   DE  GRAFOMOTRICITAT
RACO  DE  DISFRESSES
RACO   DE  CONSTRUCCIONS
RACO   DE   PINTURA





diumenge, 5 d’octubre del 2014

L'home orquestra

El divendres vam vore un curtmetratge que es diu "El hombre orquesta". Ens va agradar moltissim, dura poc de temps però val la pena mirar-lo i prestar atenció amb l'inocència de l'infant ens va valorar les xicotetes coses que la vida ens dona.