divendres, 28 de novembre del 2014

Concurs cartell cursa San Silvestre

La setmana passada ens van proposar participar en el cartell de la cursa de San Silvestre que es celebrarà el dia 31 de desembre a la Pobla Tornesa. Cadascú va fer un dibuix i després vam votar per tal de saber quin és el que més ens agradava. Açò ho van fer a cada classe i al cartell final estaran tots els dibuixos dels alumnes de la nostra escola.
En la nostra classe els dibuixos estaven molt xulos però va guanyar Lara Molinero Boix i li vam donar un conill de xocolate que se'l va menjar enseguida.

Enhorabona Lara!!!
 




dimecres, 26 de novembre del 2014

"Renacuajos"

A la nostra classe ens encanta vore els dibuixos de "El pequeño reino de Ben y Holly" son dos amics, una fada i un donyet que els passen unes aventures molt divertides. Com que nosaltres estem estudiant les granotes vam vore aquest capitol on Holly se'n duia a casa unes culleretes i les cuidava.

Segur que vos agrada.

Pd: nosaltres també tenim culleretes!!


diumenge, 23 de novembre del 2014

Benvinguts i benvingudes a l'escola

El divendres passat vam acabar el primer projecte que vam fer totes i tots junts. Es tractava del projecte "Benvinguts/es a l'escola" en aquest projece vam treballar qui són els nostres mestres, què fem a l'escola, què és el que més ens agrada...
La portada l'hem feta amb estampacions de plàstic de boletes i amb llàpis de fusta de tots els colors. Si voleu ací teniu les fitxes per treballar-lo a casa.


https://picasaweb.google.com/117984075418387619140/BenvingutsEsALEscola?authuser=0&feat=directlink

diumenge, 16 de novembre del 2014

Les granotes

Després un llarg debat sobre el nom de la nostra classe i el proper projecte que anavem a treballar, vam arribar a l'acord que seriem GRANOTES. Amb aquest nou projecte anem a endinsar-nos en el món dels amfibis, aprendrem com naixen, què mengen, on viuen... 

Ens ho anem a passar molt be.


dijous, 13 de novembre del 2014

Walking in the jungle

Amb la mestra Neus aprenem moltes cançons amb anglés i són molt xules. Una de les que més ens agrada és "Walking in the jungle". Són quatre amics i amigues que passegen per la selva i es van trobant animals i no els fan por però quan veuen a l'últim animal...

Si voleu la podeu cantar a la vostra casa. 


dilluns, 10 de novembre del 2014

Festa de la tardor

El divendres passat vam fer la festa de la tardor. Per la vesprada cada classe va cantar i ballar una cançó o va dir alguna poesia. Totes van ser molt boniques. Després d'haver fet totes les representacions va vindre la castanyera i el gegant del pi a repartir-nos castanyes.

Voleu vore algunes fotos???





dissabte, 1 de novembre del 2014

Trick or treat give me something good to eat.



Ahir, en la classe d'anglès vam fer aquesta titella d'un fantasma. La vam punxar i fam apegar un palet d'un color i feia por!!

A més a més la mestra Neus ens va ensenyar a dir una frase màgica per demanar caramels "trick or treat give me something good to eat" i ens va donar un caramel.