divendres, 26 de desembre del 2014

Activitats de Nadal

Durant les darreres setmanes abans de vacances, vam estar fent algunes activitats relacionades amb el Nadal. Vam fer unes postals molt xules on cadascú va escriure amb un retolador d'or o de plata "Bon Nadal". També vam retallar i apegar tres joguets que voliem que els reis mags ens deixaren, però sols tres, perquè hi ha xiquetes i xiquets pobrets i no en poden tindre, per tant compartirem.A més a més també els vam enviar una carta i una postal als nostres amics i amigues de Benlloch i Vilanova. 

Ara toca descansar uns dies i tonar a l'escola amb ganes de passar-ho bé.

Bon Nadal i feliç any nou!!





dilluns, 15 de desembre del 2014

Manualitats de granotes

Aquesta és la primera manualitat que vam fer de les granotes. Ens va quedar molt xula i la vam pintar igualeta que una que eixia al documental "la delagada linea verde" que sols vam vore un poquet però era molt interessant. La vam pintar amb ceres blanes i vam punxar dos forats per on ficar els dits i jugar amb ella.


dijous, 11 de desembre del 2014

Manualitats amb Ines

Durant aquest trimestre, en el taller de plàstica hem fet unes manualitats molt molt xules. A la mestra Inés li agrada molt fer coses divertides. Hem fet un punt de llibre amb la inicial de cadascú i un eriçó que el podem penjar a l'arbre de nadal o algun pom d'alguna porta. 

Ens han quedat molt bonics i es poden fer enseguida sols se necessita ganes de passar-ho bé.

Gràcies Inés per ensenyar-nos coses tan interessants!!


dijous, 4 de desembre del 2014

El trineu

El proper 22 de desembre celebrarem una festa on totes i tots esteu convidats. Farem un sorteig d'una "tablet", vendrem pastissos fets per les mares i pares i a més a més farem actuacions innoblidables i que estem assajant durant molts dies. 

No us ho podeu perdre.

Nosaltres cantarem la canço del trineu, si voleu la podeu cantar també a la vostra a casa.


dimarts, 2 de desembre del 2014

La Font Seca i el bassot

Com que el cap de setmana va ploure molt i estem fent el projecte "Entre quatre aigües" ahir vam decidir anar a visitar dos dels llocs més bonics de la Pobla Tornesa. Primer hem anat a visitar la Font Seca i hui no estava seca. Sols caminar entre els pins i jugar amb els recursos que ens dona la natura ja ha valgut la pena.
Després xino-xano hem anat caminant, passant per la carrasca de la Pobla fins arribar als Bassots. I ens ha agradat moltissim,  hem vist la Font Coberta, els Bassots i abeuradors on bevien els animals com cavalls, cabres,...
Hem estat tot el matí buscant culleretes o granotes però no n'hem pogut trobar.