dimarts, 24 de febrer del 2015

Quadrats i cercles

El trimestre passat vam estar estudiant els cercles i aquest trimestre ens ha tocat treballar amb els quadrats. Hem fet uns llibres molt xulos del cercle verd i del quadrat groc, volem donar les gràcies al blog http://brimar333.blogspot.com.es per compartir els seus recursos. Hem vist que al nostre voltant hi ha molts objectes que tenen aquestes formes...

A banda el nostre company Marc i el nostre amic de Borriol Bernat ens han deixat uns contes molt interessants. Ens fan jugar amb les formes geometriques del quadrat i del cercle i ens ho hem passat molt bé.

Quatre petites cantonades de no res.  Editorial joventut
Un libro. Editorial Koninos


dijous, 12 de febrer del 2015

Consignes de Carnaval!!

Durant aquesta setmana cada dia em portat una consigna diferent a l'escola. El dilluns cadascú va vindre representant a un personatge, el dimarts vam portar o pardaleta o corbata, el dimecres un davantal o un barret de masterchef. I finalment el dijous hem portat un peluix.

Ens ha agradat molt vore els peluix que tenim a casa, els davantals tan bonics per fer pastissos,...

Dema serà un gran dia, i ens ho passarem molt bé.





divendres, 6 de febrer del 2015

Bajo del mar

Aquest any l'escola de la Pobla Tornesa ens anem a interpretar cançons Disney. Nosaltres, anem a ballar la cançó de Bajo del mar de la sirenita. Anirem disfressats de sirenes, estrelles i peixos. Serà el proper divendres dia 13 de Febrer, esteu totes i tots convidats. Mentre arriba aquest dia podeu anar assajant i cantant la cançó.


diumenge, 1 de febrer del 2015

Excursió a Vilanova d'Alcolea

El divendres passat vam fer una eixida dins del projecte entre quatre aigües. En aquesta ocasió vam anar a Vilanova on vam poder vore la diferencia entre com es regava abans i com es rega a l'actualitat. Vam vore una sènia amb un cavall que girava al voltat d'ella i traia aigua a una basa i després regava l'hort. A l'escola vam vore el reg per goteig i vam sembrar pataques i tulipes. Va ser un dia molt bonic i vam compartir moments molt divertits amb els nostres amics i amigues de Benlloch i Vilanova.

Ens veiem prompte.