divendres, 25 de desembre del 2015

Projecte dels dinosaures

Ja hem acabat el projecte dels dinosaures. Ha sigut una molt bona experiència, hem vist la pel·licula de "En busca del valle encantado", hem jugats a jocs de dinosaures, hem vist naixer un dinosaure d'un ou... i també hem anat al cinem a vore la pel·licula de "Arlo". Jo pense que hem aprés moltissimes coses i... espere que les recordem molt de temps. 

Ací estan les fitxetes que hem fet, per si a algú les pot utilitzar per fer els seus projectes.

https://picasaweb.google.com/117984075418387619140/ElsDinosaures?authuser=0&feat=directlink 





dilluns, 14 de desembre del 2015

Madre tierra

El proper dimarts 22 per la vesprada farem el mercat solidari. Hi haurà pastissos fets per les mares i pares de l'alumnat de l'escola i també vendrem llibres. A banda es farà un sorteig d'un viatge per tota la familia. Tots aquests diners que recaudarem els donarem a l'associacio ACNUR, on destinaran els benefices als refugiats i refugiades. 

A més a més hi haurà unes actuacions que realitzarem totes les xiquetes i xiquets. Nosaltres, ballarem la cançó molt xula de "Madre tierra" de Chayanne. Ens ho passem molt be assajant-la, segur que us dona molta alegria quan l'escolteu. Si voleu la podeu practicar tambe a casa. El corograf especial que hem tingut es Santi, el mestre de música. Gràcies!!


divendres, 11 de desembre del 2015

Estimem a la mare i al pare

Hui, dins del projecte de les emocions hem realitzat una activitat per demostar-los als pares i mares que els estimeme moooolt. Resulta que ells i elles fan moltes coses per nosaltres, ens donen besets, ens cuiden, ens compren coses i també cuinen per nosaltres. Per tant hui hem decidit cuinar nosaltres i els hem fet un pastis de moca i l'hem decorat amb corets de sucre.

Esperem que us haja agradat i que estiguera bona.

Gràcies Neus per la teua meravellosa idea.

La recepta és molt senzilla.

Galletes
Mantequilla que hem mesclat amb sucre glasé
Café amb pols descafeinat que hem mesclat amb aigua calenta
Crema chantilli i llet ben freda
Cors de sucre

Hem posat una base de galletes mullades amb el café descafeinat.
Hem mesclat la mantequilla amb el sucre glasé i ho hem posat damunt de les galletes.
Després una altra capa de galletes.
Hem mesclat la crema chantilli amb la llet ben freda i ho hem posat per damunt.
Finalment ho hem decorat amb els cors de sucre.

dijous, 3 de desembre del 2015

Dinosaures

Cada dia estos xiquets i xiquetes em sorprenen més. Ahir els vaig donar un paper amb diferents formes geometriques, el que havien de fer era retallar-les que ja era dificil, ho reconec, i després construir un dinosaure. El que volgueren i com volgueren, que deixarn volar la seva imaginació. I el resultat va ser més que sorprenent. 

Cadascú li va dir un nom al seu dinosaure, és el nom que està dalt amb gomets de lletres, la veritat és que no van cabil·lar noms molt diferents al seu entorn proper però bé. El nom de l'autora o autor està baix escrit per ells/es.

Esperem que us agraden molt!!
...


dimarts, 1 de desembre del 2015

La nostra classe es molt solidaria


Quasi cada dia arriba un xiquet o una xiqueta de la nostra classe amb alguna cosa per compartir. Em pareix que els agrada molt donar coses als seus companys i companyes i es senten molt importants en aquest moment i es fiquen molt contents i alegres.  Continuant amb el projecte dels dinosaures la nostra companya Alba ens va regalar uns dinosaures de cartro que vam pintar i montar. Vam aprofitar per comentar quin dinosaure ere, quina alimentació tenia... Lara també ens va portar una mascara de dinosaure per a cadascú que va portar de Morella. Ella va ser la que va triar quina era la més apropiada per a cadascú, també vam pensar quin dinosaure ere si Diplodocus, Triceratops...

Moltissimes gràcies.