dilluns, 20 de juny del 2016

Jocs de taula

Hui, després del pati, hem jugat a jocs de taula que han portat alguns/es amics i amigues. L'any que ve hem pensat que per mesos hi haurà alumnes que porten un dels jocs que més els agrada de la seua casa per compartir-lo i jugar a l'escola. Creiem que així combinarem diverses actituds que ens agrada treballar a l'aula com la solidaritat, ensenyar i aprendre. Escoltar les explicacions i gaudir al màxim.





dimarts, 14 de juny del 2016

La meteorologia explicada per Carlos

Hui hem tingut una gran visita. Carlos, el pare de Laia, ha vingut a contar-nos moltes coses desconegudes per a nosaltres. Primerament ens ha ensenyat i regalat un termòmetre que serveix per saber la temperatura que fa a un lloc. Després ens ha ensenyat un anemòmetre que serveix per saber la velocitat del vent. I finalment un pluviòmetre que ens indica quants litres d'aigua han plogut. Després de conèixer tots aquest elements n'hem construït alguns. Hem elaborat un pluviòmetre que l'hem posat al mig de l'hort i així quan ploga sabrem quanta aigua ha caigut. També hem fet un anemòmetre i una veleta i amb l'ajuda de Vicent l'han posada a la part més alta de l'escola i així tot l'alumnat ho podrà vore. I finalment hem elaborat una veleta per a nosaltres, per a la nostra casa. Ens ha quedat xulissima.

Gràcies Carlos!!!








diumenge, 5 de juny del 2016

Dias especiales.

Durant aquest any en l'hora d'atenció eduativa hem estat parlant sobre dies especials que hi ha al llarg de l'any. Són dies que ens fan recordar alguna cosa com per exemple, el dia de la solidaritat, el dia del llibre, el dia de la naturalesa,... També hem vist alguns vídeos sobre aquests dies i hem fet una fitxa on hem escrit que es celebra aquest dia. 

Si voleu podeu gastar les fitxetes. A nosaltres ens han agradat molt.



dijous, 2 de juny del 2016

L'espai

Durant el segon trimestre d'aquest curs vam realitzar el projecte de l'espai. Vam aprendre moltíssimes coses sobre els planetes, les estrelles, les constel·lacions, el sol,... Va ser un projecte molt guai. Però el que més ens va agradar és com va quedar decorada la nostra classe. Cada família va fer un planeta o una estrella i ho vam penjar del sostre de la nostra aula. Estava preciosa. Infinites gràcies a les famílies sense vosaltres no haguera sigut possible. 

Aci us deixe el projecte per si algú/na el vol fer servir.