dimecres, 14 de desembre del 2016

La musica és moooolt important.

El divendres va vindre tota la família Molinero Boix al complet. Van voler compartir amb nosaltres la seua afició a la música i mostrar-nos que la música és un llenguatge molt important i que igual que el llibres, les cançons tenen notes que són les lletres per poder tocar. Ens van ensenyar uns quants instruments, una guitarra acústica, una guitarra elèctrica i un teclat també elèctric. Després d'escoltar el so dels diferents instruments i de poder-los tocar, vam poder escoltar, aprendre i cantar la cançó que Sebastian i Lara havien composat per a nosaltres, si, si per a la nostra classe i és única i especial.

Moltissimes gràcies a totes i tots. 







dilluns, 12 de desembre del 2016

Anem a per rovellons

El divendres passat feia un molt bon dia, feia un sol super brillant, per tant Carlos i Alejandro, els pares d'Alba i d'Alex van pensar que seria un molt bon dia per anar a buscar rovellons al paratge de l'ermita de la Pobla Tornesa. Després d'escoltar l'explicació d'aquests dos experts i de vore el power point que van preparar, vam agafar la cistella i l'esmorzar i ens vam anar caminant cap a l'ermita. Allí vam esmorzar molt agust i ens vam dividir en dos grups per poder buscar millor els rovellons. A mesura que anavem caminant anavem trobant més i més rovellons, vam plenar totes les cistelles.
Va ser un mati molt bonic perquè, no sempre hi ha rovellons per les muntanyes, però aquest dia...hi havien moltissims.

Gràcies a Carlos, Alejandro i també a Sergio i a Amelia. 






diumenge, 11 de desembre del 2016

Ens hem fet radioaficionats i radioaficionades

El passat dimecres vam anar a conèixer una nova afició de Carlos, el pare de la nostra companya Laia. Des de fa anys, Carlos és aficionat a la radio i ens va explicar que la radio és un invent molt útil, que quan tots els altres mitjans de comunicació fallen, la radio no ho fa. Nosaltres vam poder escoltar com parlaven els pilots dels avions que arribaven a l'aeroport de València. I a més a més vam poder parlar amb un home per la radio. Li deien Vicent i es de Vall d'Alba, ara com a bons radioaficionats li hem d'enviar una postal per tal de constatar que vam parlar amb ell.

Ens agradaria dir que Carlos ha pogut parlar amb gent de tot el món, Brazil, Argentina, França,... on més lluny ha arribat ha sigut a Malasia i també va enviar una postal. 

Va ser una visita molt interessant. 

Gràcies.


diumenge, 4 de desembre del 2016

Copa Sahara

El dijous passat va vindre a la nostra classe Ramona, la mare de Yeray. Va ser una visita molt agradable ja que ens va explicar molt bé la seua afició a la reposteria. A Ramona li agrada tant cuinar que fins i tot s'ha inventat una recepta i ens l'ha ensenyada a nosaltres. Aquesta recepta es diu "Copa Sahara" i consisteix en posar caramel líquid baix de la copa i després alternant nata montada amb galleta triturada fins a arribar dalt de la copa que la decorarem amb caramel líquid. 

Vam estar molt agust i Yeray estava super super content. 

Moltes gràcies per haver vingut a l'escola Ramona.