dimarts, 6 de novembre del 2012

Excursió a la Valltorta

Avui ha sigut un dia genial, estic super super super contenta de com ha eixit aquesta excursió i de com s'han portat els meus alumnes, se mereixen un aplaudiment. 

Primerament hem entrat al museu on ens han explicat com i on vivien els nostres avantpassats en aquestes zones. Ens ha agradat molt, hem vist un video i també les ferramentes que utilitzaven per caçar. No hem anat a visitar les coves on estan les pintures rupestres vertaderes, però no passa res perquè les hem vistes decorant el museu i també en el video.

Després hem anat a una cavana on per entrar ens havíem de pintar la cara amb pintura feta amb pols de pedra i aigua. Una vegada dins ens han ensenyat banyes de cèrvol i pells que utilitzaven per tapar-se quan feia fred com hui. A continuació hem pintat amb un pinzell paregut al que s'utilitzava en la prehistòria per dibuixar en les coves allò que els agradava. 

Quan hem acabat hem anat passejant pel meravellos parc natural i hem gaudit dels arbres i les plantes que hi ha i també hem arribat a unes cases de pedra que es construeixen per si alguna vegada un pastor s'ha de quedar a dormir amb el seu ramat. 

Finalment, després de dinar hem anat al càmping, hem jugat i hem pogut vore algunes caravanes.

En la cabana ensenyant els dibuixos que hem pintat
En el refugi dels pastors
Esmorçant a la vora del museu
Descansant després del passeig pel parc




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada